Gå til innholdet
gruppe logo ed

Personvernerklæring

○ Hva slags type personopplysninger om hvem?

Vi i Bjerke Eiendom sitter med mye opplysninger om deg som leietaker.

○ Hvorfor behandles personopplysningene?

Vi trenger både fullt navn, personnummer og kontaktinformasjon for å inngå nye leieforhold. Slik informasjon mottar vi ofte på mail gjennom for eksempel våre søknadsskjemaer. 

○ Hvordan behandles personopplysningene?

Personopplysninger blir ikke benyttet til andre formål enn de som er direkte tilknyttet leieforholdet. Dette kan innebære tredjeparter som håndverkere ved vedlikehold eller oppgradering i leiligheten.

○ Hva er behandlingsgrunnlaget for personopplysningene?

Lagring av personopplysninger oppfattes å være i leietakers interesse ved å være en nødvendighet for å inngå et leieforhold.

○ Hvor behandles personopplysningene?

Personopplysningene er registrert i vårt forvaltningssystem On Property og oppbevares på servere.

○ Hvem behandler personopplysningene?

Vi er 5 ansatte på kontoret som alle har tilgang til informasjonen registrert i On Property. Informasjon oversendt gjennom søknadsskjema sendes direkte til utleieansvarlig på det aktuelle objektet.

○ Hvor lenge behandles personopplysningene?

Ettersom vi kan brukes som referanse for leietakere i flere år frem i tid, lagres personopplysninger til vi får en henvendelse om å slette disse. Send oss en mail på post@bjerke-eiendom.no eller ring oss på 22 00 45 80. Personopplysninger som mottas gjennom søknadsskjema uten at det resulterer i et leieforhold slettes automatisk.

○ Hvordan beskyttes personopplysningene?

Alle enheter hvor man kan finne lagrede personopplysninger er passordbeskyttet for å hindre tilgang fra uvedkommende.

○ Benyttes Cookies og hvorfor?

For å tilpasse sidene våre best mulig etter deres behov, har vi tatt i bruk cookies gjennom Google Analytics. Dette gir oss en oversikt over hva som er mest interessant for brukere på hjemmesiden og facebook-siden vår.

○ Hvor kan spørsmål og henvendelser rettes, herunder retten til innsyn, sletting eller mer?

Vi er tilgjengelige for spørsmål vedrørende dette. Kontakt oss på tlf: 22 00 45 80 eller send oss en mail på post@bjerke-eiendom.no.

 

 
Oppdatert