Gå til innholdet
about

Om oss

Bjerke Eiendom eier ca. 400 leiligheter i til sammen 9 bygårder, samt garasjeplasser og ulike næringslokaler - alt sentralt i Oslo. Vi har også 8 flotte bygårder i hjertet av København med både leiligheter og næringslokaler.

Selskapet har solid kompetanse innen utleie, oppfølging, og forvaltning - og bygger på 
85 års erfaring i entreprenørbransjen og vel 75 års erfaring som eiendomsforvalter.
 
Bjerke Eiendom har en liten og oversiktlig administrasjon med en uformell tone og omgangsform. Blir du «Bjerke-beboer», vil du snart bli både kjent med og på fornavn med de fleste av oss. Du vil nyte godt av et trygt og oversiktlig leieforhold med juridisk korrekte kontrakter, trygg håndtering av depositum/garanti, og god oppfølging i løpet av din leie­periode.
Vi har en egen driftsavdeling som sørger for vaktmestertjenester og forvaltning av våre eiendommer.

Vi utfører regelmessig vedlikehold av fasader, inngangspartier, trapper, ganger, kjellere og loft. Vaktmesterstaben vår står alltid til tjeneste og sørger bl.a. for utskifting av lys­pærer i fellesområder, vedlikehold av utearealer, og renhold av oppganger og trapper. Dersom vi mottar henvendelser vi ikke kan hjelpe deg med selv, setter vi deg raskt og effektivt i kontakt med rett fagperson.
Ikke nøl med å ta kontakt - vi står på for at du skal trives!

Trivselsregler - velkommen som leietaker hos Bjerke Eiendom!
 
 Følg oss på facebook og motta oppdateringer om visninger og nyheter. facebook2

Våre eiendommer

Gr&oslash;nnegate 6 - <span>Homansbyen</span>

Grønnegate 6 - Homansbyen

Rett bak plenene i Slottsparken - i en rolig og sjarmerende sidegate til Hegdehaugsveien, finner du Grønnegate 6. På dørterskelen finnes det meste av populære Majorstuen og Bogstadveiens yrende folkeliv og servicetilbud slik som forretninger, kafeer, restauranter, barer og nattklubber, kino, parker og en vrimmel av hyggelige gater. I tillegg er Karl Johans gate og alle Oslo sentrums tilbud innen gangavstand. Umiddelbar nærhet til bussholdeplass i Homansbyen, trikk i Dalsbergstien og T-bane på Majorstuen. 

Grønnegate 6 ble bygd i 1973 og inneholder 69 leiligheter. Vi tilbyr hovedsakelig
1- og 2-roms leiligheter, men har også noen få 3-roms leiligheter for utleie. Bygården har heis og alle leilighetene har egen balkong. Bjerke Eiendom sørger for trappevask, og fellesvaskeri finnes i kjeller. Vi har egen garasjekjeller med gunstige vilkår for våre beboere. I tillegg er det også mulig å leie lagerlokaler av forskjellige størrelser i kjeller om du skulle ha behov for dette. 

FACEBOOK
For å følge Bjerke Eiendom på Facebook og motta oppdateringer om visninger og nyheter trykk her.


KARTREFERANSE
Trykk på ikon nederst til høyre. Beliggenhet
Bogstadveien 22 - <span>Majorstuen</span>

Bogstadveien 22 - Majorstuen

Gården ligger midt i en av Norges mest populære handlegater, og beliggenheten tilfredsstiller alt man ønsker seg av en by – rett utenfor døren.

Et mylder av hyggelige fortauskaféer, trendy restauranter, barer og nattklubber, treningssentre og ikke minst et fantastisk godt utvalg av populære og eksklusive moteforretninger. Bogstadveien 22 ligger også perfekt til for både sport og rekreasjon med kort vei til både treningssentre og parker.

Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien fra Majorstuen ned forbi Slottet ankommer man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 15-20 min. Trikkestopp i umiddelbar nærhet i Bogstadveien og kun få minutters gange til Majorstuen med T-bane og buss.

Gården ble bygd i 1931 og er en av Bogstadveiens vakreste førkrigsbygninger. Hele gården ble totalrenovert i år 2000. Gården har 8 etasjer med forretninger i første etasje og 25 boenheter i øvrige etasjer. Vi leier ut både 2- og 3-roms leiligheter i tillegg til en flott toppetasjeleilighet med takterrasse i 8. og 9. etasje. Alle leiligheter har opplegg for både vaskemaskin og oppvaskmaskin. Bjerke Eiendom sørger for trappevask.

FACEBOOK
For å følge Bjerke Eiendom på Facebook og motta oppdateringer om visninger og nyheter trykk her.

KARTREFERANSE
Trykk på ikonet nederst til høyre.

Beliggenhet
Hammerstads gate 10 - <span>Majorstuen</span>

Hammerstads gate 10 - Majorstuen

 I en tilbaketrukket sidegate på attraktive Majorstuen ligger Hammerstads gate 10. Gården har en meget sentral beliggenhet med umiddelbar nærhet til Bogstadveiens mylder av hyggelige fortauskaféer, trendy restauranter, Colosseum kino og populære moteforretninger. Kort spasertur til flotte grøntområder og parker. Trikkestopp i umiddelbar nærhet i Bogstadveien og kun få minutters gange til Majorstuen – som er et av Oslos største knutepunkter for kollektivtransport med T-bane og buss.

Hammerstads gate 10 ble bygd i 1940 og inneholder 29 leiligheter bestående av 2-roms og 3-roms leiligheter. I tillegg leies deler av 1. etasje ut til Oslo Osteopati og Akupunkturklinikk. Bjerke Eiendom sørger for trappevask og det finnes fellesvaskeri i kjelleren.

FACEBOOK
For å følge Bjerke Eiendom på Facebook og motta oppdateringer om visninger og nyheter trykk her.

KARTREFERANSE
Trykk på ikonet nederst til høyre.

Beliggenhet
Pilestredet 100C - <span>Fagerborg</span>

Pilestredet 100C - Fagerborg

Pilestredet 100C er en svært sjarmerende og tilbaketrukket gård som ligger øverst i Pilestredet - nærmere bestemt på Fagerborg. Et «borgerlig» bomiljø med rolig tempo, forhaver og store, gamle trær. Umiddelbar nærhet til matforretning og de fleste øvrige servicetilbud finnes i nærområdet. Stensparken og grøntområder på Marienlyst ligger bare noen steinkast unna. En kort spasertur unna finner vi også attraktive Majorstuen og Bogstadveiens rike utvalg av forretninger, spisesteder og servicetilbud.

Du finner trikkeholdeplass på Adamstuen, bussholdeplass i Ullevålsveien og T-banestasjon på Majorstuen.

Bygården ble oppført i 1992 og inneholder 15 umøblerte 2-roms leiligheter med store balkonger. Eget garasjeanlegg i kjeller med gunstige vilkår for våre beboere. De fleste av våre leiligheter er uten hvitevarer, men opplegg for vaskemaskin er montert på alle bad. Husleien inkluderer trappevask.

FACEBOOK
For å følge Bjerke Eiendom på Facebook og motta oppdateringer om visninger og nyheter trykk her.

KARTREFERANSE
Trykk på ikonet nederst til høyre.

Beliggenhet
Grefsenkvartalet - <span>Sandaker</span>

Grefsenkvartalet - Sandaker

Populære Sandaker har alt hva et rikt byliv kan tilby av kaféer, uteliv og kulturtilbud kun en kort spasertur unna. Nærhet til Nydalen og BI med fine turmuligheter langs Akerselva og i Torshovparken og Torshovdalen. Like i nærheten ligger Storo storsenter, som er Oslos største kjøpesenter med 130 spennende forretninger/ servicetilbud. I tillegg har man flere matbutikker slik som Joker Sandaker - som holder til på gårdens gateplan. Området kan utover dette friste med en rekke spisesteder samt Soria Moria på Torshov med konserter, barer og teater. Videre finner man både Sagene og Grünerløkka med et yrende kafé- og uteliv, pulserende handle- gater, samt Ringnes Park med Ringen kino.

Bjerke Eiendom eier to bygårder på Sandaker – Frederik Glads gate 8 og Grefsenveien 9. Dette er trygge og veldrevne gårder som i tillegg til å leie ut leiligheter også leier ut parkeringsplasser i eget felles garasjeanlegg til gunstige priser. Gårdene kan også by på et hyggelig og barnevennlig gårdstun med flotte lekeapparater mellom gårdene. Nordpolen skole ligger rett i nærheten. Gårdene huser blant annet matvareforretning m/posttjenester, låsesmed, regnskapskontor og treningssenter. Trikkestoppet «Grefsenveien» ligger kun 1 minutt unna og T-banen på Storo ligger bare 5 minutter unna.

GREFSENVEIEN 9

Grefsenveien 9 er oppført i 1975 og inneholder både 1- og 2-roms leiligheter - 72 enheter i alt. Alle leilighetene har store balkonger. Gården har heis og fellesvaskeri, og husleien inkluderer trappevask.

FREDERIK GLADS GATE 8

Gården ble oppført i 1976 og ligger i parallellgaten til Grefsenveien. Gården inneholder 76 enheter i alt fordelt på både 1-, 2- og 3 - roms leiligheter. Alle disse leilighetene har også store balkonger. Gården har heis og fellesvaskeri, og husleien inkluderer trappevask.

KARTREFERANSE
Trykk på ikonet nederst til høyre. Referansen peker på felles gårdsrom mellom Frederik Glads gate 8 og Grefsenveien 9.

FACEBOOK
For å følge Bjerke Eiendom på Facebook og motta oppdateringer om visninger og nyheter trykk her.


Beliggenhet
Dannevigsveien 5 -
<span>SAGENE</span>

Dannevigsveien 5 - SAGENE

I en rolig og skjermet sidegate rett bak Sagene kirke ligger Dannevigsveien 5. Gatenavnet har sin opprinnelse etter løkka «Dannevig» - som lå der kirken ligger nå. I nærområdet ligger det mange koselige småhus, og en tursti langs med Akerselvas elvebredd. Denne turstien tar deg ned til sentrum og Maridalen/Nordmarka med sine mange turmuligheter - sommer som vinter. Bydelen byr også på flere fantastiske grøntområder og bl.a Bjølsenparken med idylliske Bjølsen Kolonihage kun få minutters gange unna.  

Området har flere hyggelige kaféer og restauranter, matforretninger, frukt – og grønt handlere, og ellers det meste av forretninger og servicefunksjoner som dekker ditt daglige behov. Nærmeste kjøpesenter er Storo Storsenter som pr. i dag huser 130 butikker. Bussholdeplass ved Sagene Kirke finnes i umiddelbar nærhet - med meget gode forbindelser som dekker praktisk talt hele Oslo.

Dannevigsveien 5 er en sjarmerende teglsteinsgård. Eiendommen har heis og består av 34 gjennomgående 1-roms leiligheter med franske balkonger. De fleste leilighetene har opplegg for vaskemaskin.  Husleien inkluderer trappevask. Gården har felles grillplass/utearealer for beboerne, og vi kan også tilby leie av garasjeplasser for dem som har behov for dette.

FACEBOOK
For å følge Bjerke Eiendom på Facebook og motta oppdateringer om visninger og nyheter trykk her.

KARTREFERANSE
Trykk på ikonet nederst til høyre.

Beliggenhet
LARVIKSGATE&nbsp;3 - <span>BJ&Oslash;LSEN</span>

LARVIKSGATE 3 - BJØLSEN

Denne sjarmerende gården ligger mellom Bergensgata og Larviksgate sentralt på Bjølsen. Nærmeste «nabo» til hyggelige grøntområder i Bjølsenparken med idylliske Bjølsen Kolonihage. Like i nærheten finnes turveien langs Akerselva ned til sentrum og Maridalen/Nordmarka med sine mange turmuligheter, sommer som vinter.

Det meste av forretninger og servicetilbud du måtte ha behov for til hverdag finnes i nærområdet. Storo-senteret har et stort og variert tilbud av forretninger og finnes kun en kort spasertur unna. Området kan også skilte med nærhet til BI, treningssentre, og Grünerløkkas, Sagene og Torshovs mange fasiliteter.

Godt kollektivtilbud med buss gjør tilgangen til resten av byen svært enkel. På Advokat Dehlis plass, kun 50 meter unna  gården, er det gode kollektivforbindelser. 

Stille og rolig bygård bygd i 1970. Gården består av 1- og 2-roms leiligheter - alle med balkong. Husleien inkluderer trappevask og alle leiligheter har opplegg for vaskmaskin.

FACEBOOK
For å følge Bjerke Eiendom på Facebook og motta oppdateringer om visninger og nyheter trykk her.

KARTREFERANSE
Trykk på ikonet nederst til høyre.

Beliggenhet
Maridalsveien 175 - <span>Bj&oslash;lsen</span>

Maridalsveien 175 - Bjølsen

Maridalsveien 175 ligger i et veletablert og populært område på Bjølsen - i bydel Sagene. Her kan urban livsstil lett kombineres med flotte grøntområder og gode turmuligheter i umiddelbar nærhet.

I nærområdet finnes et rikt utvalg av kafeer og spisesteder. Forøvrig kort avstand til koselige småforretninger med interiør, klær, og bruktmøbler osv. – som skaper en hyggelig atmosfære. Godt kollektivtilbud gjør det enkelt å komme seg rundt. På Advokat Dehlis plass er det busstopp kun to minutters gange fra gården.

Maridalsveien 175 ble bygd i 1969 og har inngang fra Brochmannsgate. Gården inneholder 52 leiligheter – i hovedsak bestående av 1-roms boenheter. De fleste leilighetene har egen balkong. Fellesvaskeri finnes i underetasjen. Bjerke Eiendom står for trappevask. Det er også mulighet for leie av garasjeplass i kjeller til gunstige priser for våre beboere.

FACEBOOK
For å følge Bjerke Eiendom på Facebook og motta oppdateringer om visninger og nyheter trykk her.

KARTREFERANSE
Trykk på ikonet nederst til høyre.

 

Beliggenhet
FREDeRIKSBORGGADE 38 - <span>K&Oslash;BENHAVN K</span>

FREDeRIKSBORGGADE 38 - KØBENHAVN K

Hjørnegården er bygget i 1876 og har beholdt sitt herskapelige preg med hvit murfasade og detaljerte profiler. Gården ligger sentralt til rett ved Søerne hvor du har alle byens severdigheter innen gangavstand, samt tilgang på alt av butikker og restauranter. Kun et steinkast unna Københavns Universitet er dette er yndet område for unge. Frederiksborggade 38 huser en velrenommert sushirestaurant, en brudesalong og en sykkelforhandler på gateplan. I de øvrige 5 etasjene er det 13 leiligheter på mellom 107- 135 kvm. Det er nylig innredet 3 leiligheter i toppetasjen med flott takterrasse. Beliggenhet
FALKONER ALLE 86 - <span>FREDERIKSBERG</span>

FALKONER ALLE 86 - FREDERIKSBERG

Denne hjørnegården ligger sentralt til rett ved Frederiksberg Centret og har kort gange til metroen. Gården er bygd i 1907 og er godt vedlikeholdt samtidig som den har beholdt flotte, originale detaljer fra sin samtid. Det er 13 boliger fordelt på 7 etasjer med balkong mot sjarmerende hageområde i bakgården.Beliggenhet
S&Oslash;LVGADE 84 - <span>K&Oslash;BENHAVN K</span>

SØLVGADE 84 - KØBENHAVN K

Sølvgade 84 er en flott bygård fra 1881 med klassiske tårn beliggende øverst på Sølvtorvet. Området er velutsyrt med cafeer og restauranter og huser den anerkjente sushirestauranten Nagoya samt cafèen Bacchouse på gateplan. Gården består av 10 større leiligheter. I bakgården er det et stort grøntområde til felles bruk for beboerne, som strekker seg hele veien mot Søerne.

Beliggenhet
TOFTEG&Aring;RDS ALLE 6 - <span>VALBY</span>

TOFTEGÅRDS ALLE 6 - VALBY

Toftegårds Alle ligger i et attraktivt område i Valby med alt av innkjøpsmuligheter, offentlig transport og byens øvrige fasiliteter. Det er 9 leiligheter i bygården, samt to næringslokaler i første etasje som rommer spisestedet Den Sorte Gryde og en frisørsalong. Gården ble bygget i 1904, men er betydelig rehabilitert og fremstår som nyoppusset med sin hvitmalte fasade.

Beliggenhet
H.C. &Oslash;RSTEDS VEJ 22 A - <span>FREDERIKSBERG</span>

H.C. ØRSTEDS VEJ 22 A - FREDERIKSBERG

Denne eiendommen ligger svært sentralt plassert ved Gammel Kongevej og alt det tilbyr av butikker og cafèer. I gangavstand finner man også Copenhagen Business School. På bakkeplan er det to butikker og det er 8 leiligheter fordelt på de øvrige etasjene. Det finnes også 6 parkerings- plasser til utleie på eiendommen. Bygården har en flott mursteinsfasade som var under omfattende renovering i 1994.

Beliggenhet
CLASSENSGADE 5 - <span>&Oslash;STERBRO</span>

CLASSENSGADE 5 - ØSTERBRO

I en sidegate til Østerbrogade har denne eiendommen en svært attraktiv plassering kun få hundre meter fra Søerne. Den herskapelige gården ble bygget i 1892 og har gjennom renoveringer beholdt sitt klassiske preg med utsmykninger i fasaden. Gården rommer 8 større leiligheter og har et pent opparbeidet fellesområde med hage i bakgården. I tillegg er det 3 fine næringslokaler på gateplan.

Beliggenhet
Thur&oslash;vej 10-12 - <span>Frederiksberg</span>

Thurøvej 10-12 - Frederiksberg

Thurøvej 10-12 er en teglstensbygård fra 1914 sentralt beliggende på Frederiksberg. Eiendommen ligger skjermet til i en rolig blindvei fra Nordre Fasanvej. Bygården består av 20 leiligheter og det er opparbeidet et pent grøntareal for beboere i bakgården.


Beliggenhet
N&aelig;stvedgade 8-10 - <span>&oslash;sterbro</span>

Næstvedgade 8-10 - østerbro

Næstvedgade er en stor bygård med en svært attraktiv beliggenhet på Østerbro. I umiddelbar nærhet finner man sjarmerende spesialbutikker i tillegg til koselige cafeer og restauranter. Hele gården brukes til boligformål og rommer 35 leiligheter. Hjørnegården har også en lys og romslig bakhage til bruk for beboere. Beliggenhet
Oppdatert